Auteur

Frank van Rycke (pseudoniem) is ondernemer, belegger, zelfstandig vaardigheids-trainer, coach en consultant. Geboren (°1969) en getogen in België, groeit Frank op in een combinatie van Romaanse, Germaanse en Angelsaksische culturen.

Frank van RyckeNa een verblijf in Amerika en studies rechten volgt zijn professionele loopbaan verschillende commerciële en leidinggevende functies bij bedrijven uit de bank- en verzekeringsector in België en het Groothertogdom Luxemburg. In dit laatste land krijgt hij de kans om achter de schermen van de financiële wereld te kijken en ontmoet hij een veelvoud aan financieel succesvolle mensen. Hij onderscheidt zich door zijn hoge mate aan resultaatgerichtheid. In 2004 besluit Frank zijn bedrijfservaring en successen als hefboom te gebruiken voor de opstart van een eigen bedrijf. In samenwerking met andere professionals uit de sector ontwerpt en begeleidt hij sindsdien opleidingstrajecten.

Om zijn opgedane kennis te delen met een ruimer publiek beslist Frank boeken te gaan schrijven. In juni 2012 verschijnt In 10 jaar binnen in Vlaanderen. Van dit boek zijn intussen meer dan 30.000 exemplaren verkocht. De Franstalige versie, Faire fortune en 10 ans, verschijnt in september 2013, eerst in Wallonië en daarna ook in het Groothertogdom Luxemburg. In de drie regio’s waar het boek op de markt komt, staat het meerdere weken in de top-10 van de meest verkochte non-fictieboeken. Als antwoord op de vele lezersvragen over vastgoedbeleggingen, publiceert Frank in februari 2014 Zó word je steenrijk.
.
Frank combineert een professionele loopbaan met een gelukkig en zeer actief gezinsleven. Samen met zijn vrouw Inge en zijn kinderen Isabelle, William en Adrian brengt hij steeds meer vrije tijd door in berggebieden.

Interview van Frank van Rycke op de boekenbeurs te Antwerpen (2012)