IN 10 JAAR BINNEN

Lees gratis de eerste 20 pagina's van het boek knopje - boek 1999

Cover In 10 jaar binnenIN 10 JAAR BINNEN

Eerst druk: juni 2012 – 194 p.

Het is zover. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over geld. Je stapt uit de wedloop van het dagelijkse werk en geeft je job op. Je koopt een huis in het Zuiden en gaat genieten. Niemand zal jou nog de wet spellen. Niet realistisch, denk je?

Frank van Rycke was 42 jaar toen hij ‘binnen’ was. Hij hoefde niet langer te werken en kon zijn tijd voortaan aan zijn gezin spenderen en aan projecten die hem nauw aan het hart liggen. Hoe hij dat voor elkaar kreeg, lees je in dit boek. ‘Dit is de handleiding die ik zelf jaren geleden had willen lezen’, zegt hij.

 Hierin legt hij stap voor stap de fundamenten bloot van financiële intelligentie, of wat hij eenvoudig ‘financieel gezond verstand’ noemt. Daarbij gaat hij geen taboe uit de weg. Overtuigend haalt hij foute veronderstellingen onderuit. Met dit boek investeer je in je eigen toekomst – of in de toekomst van wie je dit boek cadeau doet. Naast anekdotes, getuigenissen en heldere analyses krijg je tal van concrete tips om in korte tijd een veelvoud te verdienen van wat je nu uitgeeft.

Als je dat echt wilt, ben ook jij in tien jaar binnen.

‘Op een gegeven moment moet je er gewoon aan beginnen’, schrijft Frank van Rycke in zijn boek. En dit klopt, als ik over alles lang en uitvoerig was blijven nadenken en palaveren, dan had ik vandaag nog steeds niet beslist wat ik 25 jaar geleden al beslist heb.

– Vic Swerts, voorzitter raad van bestuur Soudal, Onderneming van het jaar 2011

‘In 10 jaar binnen’ vind je in elke Standaard boekhandel.

Paperback | ISBN 978-902099841-2 | 21 x 14 x 1.7 cm | Bestel
eBook        | Bestel
www           | www.in10jaarbinnen.be