Lezersreactie – Zó word je steenrijk

Beste Frank,

ik was op zoek naar een voorbeeld van een verhuurcontract en enkele dagen later vond ik het op je website. Ik had er ondertussen al eentje aan mijn notaris gevraagd, maar dat van jou is zoveel uitgebreider. Heb beide documenten reeds aangepast naar mijn situatie. Het voelt nu veel beter om met ‘mijn eerste verhuring’ te starten. Heb ondertussen jouw eerste boek ook uit. Heel inspirerend!!! Ik ging er, alleen, sowieso al voor gaan, maar met jouw tips/advies, zal het nog gemakkelijker/veiliger gaan.

1000 x dank!

Een gelukkige lezeres,

xx


Mijn persoonlijke ervaring en die van mensen rondom mij zie ik als een hefboom voor jouw persoonlijke initiatieven. En jouw ervaringen kunnen dan weer een hefboom zijn voor andere lezers. Heb je een interessant verhaal of ben je enthousiast over mijn boeken, laat het me weten via de contactpagina!