Lezersreactie – Zó word je steenrijk

Ontvangen via e-mail

Dag Frank

Ik heb net je boek gekocht in de Standaard boekhandel en het in één ruk uitgelezen. Dit is het boek dat ik zocht en ik heb een heleboel nieuwe dingen geleerd die ik ook meteen kan toepassen. Je boek spreekt me vooral aan omdat je ongeremd praat over de zaken die verkeerd liepen. En zoals je zelf zegt leren we het meeste uit de slechte ervaringen. Het is wel handig als we uit de fouten van iemand anders kunnen leren i.p.v er zelf de tijd en het geld in te moeten investeren met de nodige frustratie tot gevolg.

Intussen is je tweede boek verplichte lectuur voor mijn vrouw.

Ik kijk met belangstelling uit naar je nieuwsbrieven.

Nog veel succes.

xx


Mijn persoonlijke ervaring en die van mensen rondom mij zie ik als een hefboom voor jouw persoonlijke initiatieven. En jouw ervaringen kunnen dan weer een hefboom zijn voor andere lezers. Heb je een interessant verhaal of ben je enthousiast over mijn boeken, laat het me weten via de contactpagina!